.

Добре дошли в SNBA!

За нас

SNBA (Социално Мрежова Бизнес Академия) е създадена през 2015г. в София, България.SNBA е амбициозен международен проект, създаден от екип от топ специалисти – мечтатели, който за пръв път в света обединява на едно място възможностите и потенциалите на едни от най-печелившите бизнеси на 21 век – Интернет, Социални мрежи, Уелнес, Мрежов маркетинг, Онлайн обучение, Интернет предприемачество.

Ние сме компания за социално-мрежови бизнес
Ние предлагаме бизнес възможност на хора в активна възраст, които биха искали да печелят допълните пари и да отделят повече време за себе си.

Какво отличава нашата бизнес програма
Това, което отличава нашата бизнес програма от тази на другите мрежови бизнеси е, че членовете ни имат възможността да развиват бизнеса си предимно онлайн с нулеви разходи. Това, което още ни отличава е, възможността те да печелят не само от тяхната собствена мрежа, но и от мрежата на всички членове в техния бизнес екип.

Благодарение на това членовете в нашата бизнес програма могат да печелят допълнителни пари достигащи до няколко хиляди лева лесно и удобно от комфорта на своя компютър или телефон – докато общуват в социалните мрежи с техните приятели.

Вие можете удобно и бързо да спестите пари или да генерирате допълнителен доход за Вас!
Вижте повече как можете да го направите – без никаква начална инвестиция!